Frilansare

Hur vi arbetar med
frilansare

Capax har lång erfarenhet av att hitta IT-specialister och ingenjörer på frilansnivå och har i mer än 10 år arbetat inom specifika områden som SAP ABAP, IT-arkitektur samt hårdvara, automatisering, MES och Audio.

Vi hjälper er att matcha med relevanta och kompetenta frilansare inom IT- och ingenjörsbranschen, som snabbt kan komma i gång med arbetsuppgifterna. En frilansanställning kan resultera i en tillsvidareanställning, om detta önskas av båda parter.

Hitta frilansare

Vill ni anställa en professionellt kompetent frilansare? Capax har en gedigen databas och ett starkt nätverk av IT-specialister och ingenjörer som är redo att ta sig an ditt nästa stora projekt.

Vi hittar erfarna kandidater som ni kommer att presenteras för. Därefter genomför vi screeningintervjuer, sedan genomför ni en andra intervju med de bästa kandidaterna för projektet.

Processen

Är du frilansare?

Är du frilansare eller vill jobba som frilansare, då kan du registrera dig i vår databas. Capax löser mer än 250 uppdrag om året, och om din profil är intressant kommer en av våra konsulter att kontakta dig när det finns en tjänst som matchar dina kompetenser och önskemål.