Vem är vi?

På Capax lägger vi stor vikt vid att ge våra anställda ansvar och möjlighet att arbeta med kunder på olika nivåer. Majoriteten av våra konsulter arbetar direkt med toppchefer i stora organisationer. För att lyckas med detta arbetar vi med månatlig kunskapsdelning. Både genom interna och externa presentatörer får våra konsulter större insikt i de senaste trenderna på marknaden och kontinuerlig utbildning inom spännande specialområden. Detta håller våra konsulter uppdaterade med kunskap och god förståelse för de olika områdena.

Capax ligger på Orient Square 1, bara ett stenkast från tunnelbanestationen. Med lokaler och en balkong precis vid vattnet erbjuder vi våra anställda både kaffe och lunch med fantastisk utsikt.

Vår historia

2010

Capax grundas av IDA:s dotterbolag Teknologiens Mediehus i samarbete med Christina Just som svar på marknadens växande efterfrågan på IT-specialister, ingenjörer och chefer med teknisk bakgrund. Det nära samarbetet bildar en stark grogrund för uppbyggandet av Danmarks ledande företag inom specialistrekrytering.

2017

Capax kommer att bli det största ingenjörsökhuset i Danmark.
För andra året i rad tar Capax emot Børsens Gazelle som ett av landets snabbast växande företag. 

Capax styrelse professionaliseras i och med utnämningen av Henrik Winther, som är Executive Vice President för COWI Danmark.

2019

Efter en management buy-out blir Capax en självständig konsultverksamhet med målet att skapa affärsmöjligheter inom nya specialistområden. Samtidigt ansluter sig Emil Plaugmann till partnerkretsen. Emil har varit en del av Capax sedan 2010 och har hjälpt till att bygga upp Capax.

Våra mål

Hållbarhet

Mångfald

På Capax har vi ett mål att bli så hållbara som möjligt. Vi finner stor inspiration i partners som Novo Nordisk och Energinet, som båda arbetar för att optimera energin och minska avfallet.

Vi har undertecknat The Gender Diversity Pledge, där vi förbinder oss att aktivt arbeta för en jämnare könsfördelning i näringslivet, särskilt i styrelserummet och i ledningsgrupper.

Vår kultur & våra värderingar

Vi har en ”vi kan”-mentalitet. Vår ambition är att lösa alla uppdrag oavsett svårighetsgrad, och det är en ambition som vi är mycket stolta över att leva upp till.

Vi lyckas tillsätta svåra tjänster eftersom vi ser varje uppdrag som ett samarbete där vi ställer vår hjälp och expertis till förfogande. Vi närmar oss uppdraget med ett ärligt förhållningssätt, där vi med vår kompetens och branschkunskap informerar om vad som kan och inte kan göras. Det är viktigt att vi når enighet om tjänsten och vad som är möjligt, innan vi tar oss an uppdraget.

Vi tror på ordningssamhet och likvärdigt samarbete. Vi agerar som er samarbetspartner och vi är stolta över våra solida och långsiktiga kundrelationer och gör allt vi förmår för att säkerställa att ni är nöjda, och att vi når i mål med alla våra rekryteringar.

Det är viktigt för oss att vi är rätt matchning för er.

Våra konsulter

Högst specialiserade rekryteringskonsulter

Våra konsulter är djupt specialiserade på headhunting av IT-specialister, ingenjörer och tekniska chefer. Vi löser också konsultuppdrag i samband med rekryteringsprocesser, outplacement och användning av frilansare

Alla konsulter har minst en masterexamen och är bland de bästa i sin årskurs. Som de enda i branschen erbjuder vi ett examensprogram där våra nya medarbetare får hela rekryteringsverktygslådan och byggs upp som konsulter. På detta sätt säkerställer vi att de grundligt förstår branschen och får rätt utbildning för att kunna rekrytera önskade profiler.

Kontakta oss

Emil Plaugmann

Partner

Christina Just

Managing partner

Capax Sine

Sine Jelle

Senior Recruitment Consultant & Team Lead

Capax Marianne

Marianne Petersen

Cheif Recruitment Consultant & Team Lead

Rikke Barlund Hansen

Senior Recruitment Consultant & Ass. Team lead

Henriette Dalsgaard Busch

Digital Marketing Manager

William Pokriva

Senior Recruitment Consultant

Xenia Reimers Rosiak

Senior Recruitment Consultant

Freja Heltborg

Senior Recruitment Consultant

Simone Wind Lindegaard

International Recruitment Consultant

Aleksander Lundsted

International Recruitment Consultant

Line Kejser

International Recruitment Consultant

Maria Benedicte Lind

International Recruitment Consultant

Monika Hürtig

Senior Recruitment Consultant