Dina
karriärmöjligheter

Capax är specialister på rekrytering inom både IT- och ingenjörsbranschen. Vi rekryterar IT-specialister, ingenjörer och chefer till tekniska tjänster. Vi har ett brett och varierat nätverk hemma och utomlands och har därför fingret på pulsen i förhållande till dina karriärmöjligheter.

Vi har en stor databas med CV:n till potentiella kandidater, och om du passar tjänsten är du välkommen att ladda upp ditt CV. Ditt CV blir en del av vår interna CV-databas, som endast är tillgänglig för våra medarbetare.

Du är välkommen att ladda upp ditt CV oavsett hur din arbetssituation ser ut (om du är aktiv eller passiv arbetssökande). Om det finns en relevant tjänst som matchar din profil och dina kompetenser kommer vi att kontakta dig. Du har också möjlighet att få kompetent sparring ang. ditt CV.

Senaste jobb

Rekryteringsprocessen

När du har laddat upp ditt CV i vår interna databas kommer vi att kontakta dig så snart det finns en aktuell jobbmöjlighet som matchar din profil och kompetens. 

När vi kontaktar dig angående en specifik tjänst och du tycker att tjänsten är intressant kommer en av våra rekryteringskonsulter att ta ett informellt samtal med dig om tjänsten i fråga.

Om det finns en matchning mellan dina karriärmässiga önskemål och kompetenskraven kommer vi att ha en fördjupad dialog med dig. Efter detta blir du vanligtvis presenterad för kunden, ev. anonymt om du vill.

För en utvald kandidat hos Capax tar en rekryteringsprocess i genomsnitt 5–8 veckor.