Behöriga

Kandidatutlåtande

Vem är våra partners?

Du kan möta Capax på några av de största och mest relevanta mässorna. Här erbjuder vi CV-sparring och rådgivning för besökare som befinner sig både på – och utanför arbetsmarknaden. Vi ger en handräckning för att optimera ditt CV samt råd om hur du hittar de bästa och mest intressanta jobben. Vi råder också färdigutbildade ingenjörer och tekniska specialister samt studenter som vill ha tips och råd om hur de bäst kan ta sig in på arbetsmarknaden.

ITU

ITU och Capax anordnar tillsammans Graduate Camps på ITU, där studenterna och företagen har möjlighet att få träffa varandra. Fokus ligger på företagens Graduate program och vilka karriärmöjligheter detta kan erbjuda nyutexaminerade. Capax ser till att det är rätt studenter som blir matchade med företagen.

DSE

DSE och Capax har i samarbete utvecklat material till DSE’s företagshandbok Pejling, och Capax har assisterat oss i att erbjuda CV-check i samband med våra evenemang. Capax är professionella och alltid konstruktiva och vi i DSE ser samarbetet som ett bra sätt att erbjuda vår målgrupp up-to-date rådgivning från kvalificerade konsulter.

Capax finns också på plats vid föredrag och vid olika arrangemang. Våra duktiga konsulter berättar bl.a. om rekrytering genom sociala medier samt rekrytering av kvinnliga ingenjörer.

Capax är sponsor för Ingenjörer utan Gränser (IUG) som är en teknisk humanitär organisation. IUG ställer ingenjörskunskap och professionell teknisk expertis till rådighet i nödzoner.

Läs mer om IUG här

IUG