Anställdas Åsikter

foto

Hur är det att jobba hos Capax?

 

Anna Svedberg

Anna Svedberg

Business manager, Sweden

“Det glädjer mig att få vara del av ett företag som har stor fokus på att bygga starka relationer med både klienter och kandidater, samt levererar med hög kvalitet. Capax har en dynamisk och öppen arbetsmiljö där man jobbar med drivna och hjälpsamma kollegor, vilket är något jag verkligen uppskattar.”

Anna har en Magister i Internationella Affärer från Hult International Business School och har tidigare erfarenhet inom rekrytering på en internationell nivå.

Linda Pemevall

International researcher, Sweden

“Varje dag på Capax är unik, både i förhållande till varierade uppdrag samt spännande utmaningar, men också i förhållande till lösningsprocessen. Det är fantastiskt att få arbeta med ett stort fokus på att leverera ett gott resultat till våra klienter och att få vara del av ett team med så mycket kunskap, gemenskap och drivkraft. Det inspirerar mig till at utvecklas varje dag.”

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Commercial Director

”Jag är glad för att vara en del av ett företag som erbjuder en specialiseringsgrad som få andra Search & Selection konsultbyråer i Danmark har. Jag trivs med en vardag i korsfältet mellan komplexa uppgifter och dialogen med begåvade kandidater. Dessutom uppskattar jag verkligen mina kompetenta kollegor som alltid sätter en ära i att lösa våra uppdrag och som därmed lyfter barren för oss allihop”

Emil har en diplomexamen i affärsadministration från KEA och en mellanchef-utbildning från Försvaret. Han har 9 års erfarenhet av rekrytering och konsulttjänster inom HR, och han har under en period jobbat med HR konsulttjänster i ett internationellt perspektiv i Nederländerna.

Klicka in på Capax Instagram-profil för att få ett visuellt intryck av oss och vår vardag.