Kandidater

CV databas

Registrera ditt CV hos oss

Som kandidat hos Capax kan du registrera ditt CV här

Ditt CV blir en del av Capax interna CV databas som endast är tillgänglig för Capax medarbetare. Om det finns ett relevant jobb som matchar din profil och dina kompetenser då kontaktar vi dig.
Om du skulle vilja ha CV-sparring är detta också en produkt som vi levererar.

Se våra jobböppningar här

Läs mer om kandidater som Capax har hjälpt nedan.

Installation Engineer

En bra upplevelse

Min erfarenhet med Capax var positiv. Proffsiga medarbetare och effektiv rekrytering. Jag har hittat ett jobb som jag verkligen tycker om.
>>

Lead Process Engineer

Ett ganska lätt beslut

Övergången från Australien till Danmark kom rakt ut ur luften för att vara ärlig. Jag jobbade i Australien när jag fick ett telefonsamtal från Capax Recruitment. (…) Efter jag hade hört mer om omplaceringen var det ett ganska lätt beslut.
>>

Urban Hydraulics Engineer

Jag visste att Danmark var ett ställe där jag kunde tänka mig att bo

I fjol kontaktades jag av Capax, som frågade mig om jag skulle vara intresserad av att jobba hos Vandcenter Syd. ag har förut blivit kontaktad av rekryteringbyråer…
>>

Tunnel Engineer

Det rätta var att tacka ja

Jag var nästan färdig med arbetet på ett projekt i Maastricht när jag kontaktades av Capax Recruitment. De berättade om jobbet och vad de letade efter.Sedan talade jag med dem igen, och sedan ett par gånger med folk från rådgivningsverksamheten. Jag var övertygad om att detta var rätt drag för mig.
>>