En dynamisk och öppen arbetsmiljö

Anna Svedberg

Anna Svedberg

Anna Svedberg

”Det glädjer mig att få vara del av ett företag som har stor fokus på att bygga starka relationer med både klienter och kandidater, samt levererar med hög kvalitet. Capax har en dynamisk och öppen arbetsmiljö där man jobbar med drivna och hjälpsamma kollegor, vilket är något jag verkligen uppskattar.”

OM ANNA

Titel
Business Manager, Sweden
Bakgrund
Anna har en Magister i Internationella Affärer från Hult International Business School och har tidigare erfarenhet inom rekrytering på en internationell nivå.

Linda Pemevall

”Varje dag på Capax är unik, både i förhållande till varierade uppdrag samt spännande utmaningar, men också i förhållande till lösningsprocessen. Det är fantastiskt att få arbeta med ett stort fokus på att leverera ett gott resultat till våra klienter och att få vara del av ett team med så mycket kunskap, gemenskap och drivkraft. Det inspirerar mig till at utvecklas varje dag.”

OM LINDA
Titel
International researcher, Sweden

Marianne K. Petersen
Marianne Krogh Petersen

”En av de saker som jag uppskattar mest hos Capax är de professionella utmaningarna. Här fokuserar man verkligen på de tjänster som man levererar till kunderna. Jag är omgiven av mycket duktiga kollegor och jag tycker att vi har en riktigt bra arbetskultur där man värdesätter hela teamet men också den enskilda medarbetarens insats.”

OM MARIANNE

Titel
International Chef Rekryteringsspecialist
Bakgrund
Marianne har en BA i engelska från CBS och är utbildad coach och NLP-instruktör. Hon har 17 års erfarenhet med Search & Selection av mellanchefer och specialister. Hennes specialkunskap är inom infrastruktur, vatten samt järnvägssektoren.

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

”Jag är glad för att vara en del av ett företag som erbjuder en specialiseringsgrad som få andra Search & Selection konsultbyråer i Danmark har. Jag trivs med en vardag i korsfältet mellan komplexa uppgifter och dialogen med begåvade kandidater. Dessutom uppskattar jag verkligen mina kompetenta kollegor som alltid sätter en ära i att lösa våra uppdrag och som därmed lyfter barren för oss allihop”

OM EMIL

Titel
Commercial Director
Bakgrund
Emil har en diplomexamen i affärsadministration från KEA och en mellanchef-utbildning från Försvaret. Han har 9 års erfarenhet av rekrytering och konsulttjänster inom HR, och han har under en period jobbat med HR konsulttjänster i ett internationellt perspektiv i Nederländerna.

Klicka in på Capax Instagram-profil för att få ett visuellt intryck av oss och vår vardag.